Informatie voor stagiaires

Informatie voor stage

Behandeling van brieven, intakegesprekken, tussentijdse sturing, indeling & afspraken over de stage worden gedaan door onze stagecoördinator, mevr. L. van Zomeren.

Let op: aanvragen worden enkel in behandeling genomen wanneer er een motivatiebrief en cv ingestuurd zijn.

In ons dierenziekenhuis werken wij met meerdere stagebegeleiders. Jouw stagebegeleider voert de evaluatie- & voortgangsgesprekken.
Tijdens de stageperiode zullen er minimaal 2 evaluatiegesprekken plaatsvinden, tussentijds en vaak aan het einde van de stageperiode. Overige medewerkers helpen uiteraard ook mee opleiden wanneer een stagiair(e) met ons meewerkt.

Een stuk theoretische kennis en vooral de juiste motivatie is een vereiste bij de aanvraag voor een stage. De stageperiode dient een periode van minimaal 8 weken te zijn. De stagiair(e) dient minimaal 3 dagen per week aanwezig te zijn.

De werkuren zijn van 08.00 tot 16.30 uur, hierin zit 30 min pauze. Indien in de stageperiode een schoolvakantie valt, dan dient deze doorgewerkt te worden. De stagiair(e) kan dan alsnog vakantie nemen door i.p.v. van halverwege de periode 2 weken vrij te zijn, deze aan het eind van de periode te nemen. Hierdoor wordt het leerproces niet onderbroken.

Tijdens de stage wordt geadviseerd comfortabele, nette kleding en schoenen te dragen. Bij voorkeur een spijkerbroek en shirt (mouwen mogen niet langer zijn dan 3/4). De stagiair(e) krijgt van ons een werkjasje en naambadge.

Omdat wij een spoed- en verwijskliniek zijn, is de mogelijkheid voor het afnemen van examens beperkt.

Terug naar Over Ons