• Bel ons (24/7)085 – 48 77 090

Michaël van Drooge

Dierenarts Medische Beeldvorming

Michaël van Drooge
Michaël van Drooge Dierenarts Medische Beeldvorming

Functie:

Dierenarts Medische Beeldvorming

Specifieke interesse voor:

Radiologie (echo, röntgen, CT), Cardiologie, Pulmonologie, Emergency & Intensive care

Sinds juli 2016 ben ik werkzaam in Barendrecht. Hiervoor heb ik al een aantal jaar gewerkt bij 4 andere praktijken in het land. Hier heb ik met veel plezier gewerkt, maar ik wilde graag in een praktijk werken met meer diagnostische en therapeutische mogelijkheden. Ik heb na mijn dierenarts diploma een opleiding gedaan in medische beeldvorming in Engeland en heb nu de titel certificate diagnostic imaging. Daarnaast blijf ik regelmatig nascholingen volgen en zit ik nu in een intensief drie jarig traject van cardiologie en pulmonology.

In mijn studententijd heb ik gewerkt op de intensive care voor gezelschapsdieren op de universiteit Utrecht. Ook heb ik greyhounds orthopedisch gekeurd voor een race op een baan met nephaas. Naast de gezelschapsdieren heb ik mijn vrije tijd ook veel met paarden gedaan. Naast paardrijden heb ik ook op een sulky (klein karretje achter een drafpaard) gereden en meegedaan met twee koersen, na een half jaar hard trainen.

In mijn vrije tijd reis ik graag naar verre landen om te vertoeven in wild live parcs en te duiken tussen het koraal en grote zeedieren. Naast de dieren hou ik ook van vele sporten, zoals kitesurfen, golfsurfen en wakeboarden. In de zomer ga ik graag een stukje toeren op de motor of rij ik eens met mijn motor naar het werk.